Freitag, 13. Januar 2012

USA – soldaterna skändning av dödade afghaner

av Rune Lanestrand
den 13 januari 2012
USA – soldaterna skändning av dödade afghaner kanske kan väcka allmänhetens insikt om det meningslösa och urskiljningslösa dödandet i krigets Afghanistan som också svenska soldater deltar i. På samma sätt som när de hemskaste illdåden av amerikanska soldater på civila i Vietnam kablades ut över världen. Och upprörde en hel värld som protesterade så våldsamt att USA tvingades att ta hem sina soldater (läs mördare).
Kanske kan denna korta inblick i krigets grymheter som också Sverige deltar i genom "fredsbevarande" trupp i Afghanistan väcka de partier som tog det ödesdigra riksdagsbeslutet att bryta med vår neutralitet som gett fred i 200 år. Nu har vi genom att byta Sveriges fredspolitik mot en krigspolitik dragit på oss en första självmordsbombare. Och hatet mot Väst blir bara värre och värre ju längre kriget pågår i Afghanistan. Vad har den fattiga Afghanska bondebefolkningen gjort oss för ont?
Det är så skamligt och förnedrande att gamla fredliga Sverige, sida vid sida med dessa barbariska amerikanska soldatsvin och under USA-befäl, ställer upp för att säkra USA:s tillgång till Afghanistans oljefyndigheter. Och under den hycklande devisen Krig för Fred.
Nu borde väl även de värsta krigshökarna inom m och fp inse att beslutet om att sända svenska soldater till Afghanistan var det sämsta beslut riksdagen någonsin fattat. Ett beslut helt utan folkligt stöd.
Ta hem de svenska soldaterna utan dröjsmål innan fler kommer hem i blykistor och fler självmordsbombare kommer till Stockholm!
Klicka här om du vill läsa om hur det gick till när Sverige gick från neutralitetspolitik till krigspolitik.


källa

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen