Donnerstag, 16. August 2012

Heder åt president Rafael Correa

Rune Lanstrand

16 august 2012

Tänk ändå att det i all global korruption och feghet så finns det ett land som inte ligger och krälar under USA:s stövelklack. Ecuadors president Rafael Correa har i dag glädjande meddelat att Julian Assange beviljats politisk asyl i landet.

När den gamla unkna kolonialstaten Storbrittannien hotar att storma Ecuadors ambassad i London förstår jag att USA trycker på sin närmaste krigsallierade för att få tag i Assange för att plåga honom resten av hans liv på Guantanamobasen. Om han inte avrättas.

Det skulle varit Sverige i stället som beviljat Assange asyl. Frihetens stamort på jorden, som vi ansågs vara en gång. Men det var innan Bildt och hans krigiska och USA-fjäskande gäng ockuperade UD. Då hade vi haft något att vara stolta över. I stället för detta ständiga krypande för USA.

Vi är i dag så till den milda grad underdåniga att Sverige t o m ställer upp med svenska soldater under amerikanskt befäl i Afghanistan. Som terroriserar och dödar afghaner för att USA ska kunna investera och plundra där som i alla andra länder de säger sig “kriga för fred.”

Quelle - källa - source

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen