Dienstag, 19. März 2013

Hemliga planer på tvångsskatt för bankkonton i andra euroländer

Hemliga planer på tvångsskatt för bankkonton i andra euroländer

Advokaten Henning Witte, tidigare anhörig-ombud för Estoniakatastrofen 1994 varnar nu för den dolda maktens: ”HEMLIGA PLANER PÅ TVÅNGSSKATT FÖR BANKKONTON I ANDRA EUROLÄNDER”
Första steget att motarbeta planerna på de här organiserade bankrånen är att skydda kontanterna i grundlagen. Så länge det finns kontanter har småspararna i alla fall en teoretisk chans att ta ut sina pengar innan EU och bankväsendet slår till nästa gång.


Goldman Sachs har i en studie kommit fram till, att en tvångsskatt på besparingar även kan vara aktuell för andra krisdrabbade Euroländer som Grekland, Spanien, Portugal, Italien och Irland. Studien har räknat igenom tre scenarier för alla fem länder sammanlagd: 0,1% ger 3,6 miljarder EUR, 1% ger 35,9 miljarder EUR och 8,5% skulle ge 205,5 miljarder EUR. Och glöm inte att Goldman Sachs är den hemliga makthavaren även i Europa.
Flera andra investmentbanker och konsultfirmor (t.ex. Boston Consulting Group) har också fått hemliga uppdrag  
att utreda vad som skulle hända, ifall besparingar tvångsbeskattas. Sådana uppdrag skulle inte bekostats, om det inte skulle finnas hemliga planer att smygexpropriera oskyldiga privatpersoner.
Så agerar banksters alltid. Får de problem med sina banker, måste Svensson betala. Ordet medborgare kommer ju från ordet borga/borgensman, att garantera betalning.
Källa
Som vanligt svartmålas Tyskland när tillfället bjuds. Att de har torskat mest på införandet av Euron och att deras chef för Deutsche Bank, Alfred Herrhausen, mördades 1989 då han var emot Euron, förtigs naturligtvis. Nu visar det sig, att Finland var en starkt drivande kraft bakom den kriminella idén att stjäla från småspararna på Cypern, inte Tyskland.
Typiskt är också att sådant kommer på ett odemokratiskt sätt, i form av en kupp. Över helgen och bankkonton fryses in utan rättsliga grunder därtill, fram till torsdagen.
Källa; detta är inte påskharen utan den cypriotiska försökskaninen

Intressant är också att IMF, Euroräddningsfonden och politikerna struntar i insättningsgarantin, där staterna i samtliga Euroländer garanterar spararnas egendom på bankkonton upp till 100 000 EUR över hela EU. Tvångsskatten är ett brott mot löftet från insättningsgarantin. Garantin finns ju precis för det fall, att bankerna kommer på obestånd. Nu skall rånbytet användas just för att förhindra obestånd, så att staterna slipper betala ur den dyra insättningsgarantin.
Eventuellt kommer Ryssland till undsättning av Cypern, då konfiskationen berör starka ryska intressen.
På något sätt får naturligtvis alla de som blir rånade nu skylla sig själva. Sanningsrörelsen har sedan länge predikat, att spara i fysisk guld och silver är det enda säkra sättet. Det skyddar mot inflation och tvångsbeskattning. Den effektiva sparräntan är ju ändå sedan länge -1 till -2% p.g.a. inflationen.Quelle - källa - source

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen