Dienstag, 12. März 2013

Katar-Gate – whistleblower Faisal al-Hamad avslöjar de verkliga avsikter med Syrien


Till Nader, Manning, Assange sällar sig whistleblower Faisal al-Hamad – en man ur odjurens mage. Syrien skall förintas och hackas i bitar. Mini-stater skall ledas av utsökta marionetter. Minoriteter – de kristna, alawiterna, shia, druser - skall elimineras, kurderna skall utlämnas åt turkerna och rysserna och kineserna skall försvinna.


Från tyska: Einar Schlereth


Denkbonus
11 mars 2013
Katar-Gate – whistleblower Faisal al-Hamad avslöjar de verkliga avsikter med Syrien
Faisal al-Hamad skall få problem om han inte har det redan. Han är medlem av generalsekretariatet i det kuweitiska nationalpartiet och har avslöjat hemligheten med de verkliga avsikter bakom överfallet på Syrien.

Faisal al-Hamad berättar nu för hela världen att på den sista konferensen av 'Syriens vänner' i Katar har man framställt en hemlig överenskommelse mellan terroristerna i Syrien och de huvudaggressorerna och sponsorer i kriget mot det av västmakter härjade landet. I detta fördrag finns hela agendan som det krigförande 'västliga värdegemenskapet' har skrivit på sina fanor. Det handlar inte bara om den kompletta förintelsen av Syrien som suverän nationalstat.

Uncle Sam at work

Vid bordet satt utom den kuweitiska utrikesministern Hamad Bin Jassim al-Thani också hans turkiska kollega Ahmad Daoud Ugly och emiraternas utrikesminister Abdullah bin Zayid Al Nahyan. Dessutom en syriska oppositionella Riyad Saif – medlem av rådet i Istanbul – och Mohammed Riad Shaqfeh som företräder moslem broderskapet. Ordförande var den amerikanska ambassadören Robert Ford. Alla undertecknade den här överenskommelsen.

Agendan avslöjar alla de mål som USA och dess alliierade har i deras krig.

türkische Provinz Hatay - Bild: Wikipedia
provins Hatay
  • Avväpning och fråntagning av makten
  • den norra delen – Sandschak Alexandrette - får Turkiet (provins Hatay)
  • resterande Syriens armé skall ha max 50000 man
  • förstöra alla kemiska och biologiska vapen
  • alla medlemmar av kurdiska arbetarpartiet (PKK)
  • skall utlämnas till Turkiet

Stoppa kinas ökonomiska framsteg

Alla fördrag och överenskommelser med Kina skall slopas. Handlen med Kina var inte särskilt stor men 2008 gick den upp till 8.8 %. Men huvudmål är just nu Iran. Faller Syrien då förlorar Iran en viktig ökonomisk och strategisk partner. Skulle också Iran bli offer för imperialisternas rovkampanj skulle Kina bli illa ute. För 48 % av Kinas olja-importer kommer från Iran och deras olja är känt för dess kvalitet.


Också Ryssland skall skadas


Alla fördrag och överenskommelser med Ryssland skall slopas likaså. Ryssland skulle dessutorm förlora dess enda bas i Medelhavet och en stor kund av ryska vapen. Dessutom har man hittat utanför Syriens kust stora gas förekomster som väst naturligtvis vill lägga beslag på.


Att stärka Israels position


De av Israel okkuperade Golan-höjderna skall definitiv tillfalla dem. Dessutom skall en vatten pipeline leda vatten från den türkiska Atatürk dammen över syrisk mark ner till Israel.


Katar och de arabiska emiraterna VAR får exklusiva rättigheter
Syrien ist reich an BodenschätzenSyrien är rik på mineralressourcer. Katar och VAR får rättigheter att återuppbygga Syrien och för gas- och oljeexplorationer. Pipelines skall byggas på syrisk territorium för att leda gas och olja från VAR, Katar osv till Europa. Däremot skall Katar och VAR förplikta sig att avbryta alla förbindelser med Hisbollah och Hamas.

En annan förlorare skall de extremistiska terrorister som al-Nusrah fronten, wahabiterna och salafisterna bli. Deras drömmar om en islamistisk extremistisk stat läggs på hyllan. De kan användas kanske någon annanstans om de inte förintas redan i kriget. Detta är kanske huvudorsaken att det hela har hållits hemligt – hittils.


källor och länkar till vidare läsning:


evidenz
auswaertiges-amt
german.irib.ir
cicero
asien-auf-einen-blick I
asien-auf-einen-blick II
german.china.org.cn
bpb

1 Kommentar:

  1. Mycket intressant, särskilt de ekonomiska aspekterna. Varifrån kommer kartan?

    AntwortenLöschen