Dienstag, 31. Januar 2012

Reinfeldt uppträder som en Quisling

Det är ju helt korrekt vad Rune Lanestrand här skriver. Fastän han har ju bara byggt på där Persson hade slutat. Och varken Persson eller den där Reinfeldt
har någonsins lyssnat på folket. Alla folkomröstningar som gjordes i Sverige har hamnat i papperskorgen. Och svenskarna håller sig tyst och snälla och gnäller kanske helt tyst i ett hörn.


by Rune Lanestrand
31 januari 2012

Stick i stäv med folkomröstningen har Sverige anslutit sig till finanspakten vilket förstärker min uppfattning om att Fredrik Reinfeldt i grund och botten är en svensk Quisling. Hans föregångare, norrmannen Vidkun Quisling, förrådde också sitt land till tyskarna. Och vad jag förstår är Stefan Löfven och socialdemokraterna med på detta.
De lydiga EU-reportrarna låter mer och mer som om de vore Reinfeldts pressekreterare. Malin Syrstad i Bryssel kvittrade som en lärka i går kväll.
Efter alla skattesänkningar för de redan välbeställda tvingas Sverige nu låna de 100 miljarderna till betydligt högre ränta. (Ebberöds bank är bara förnamnet.) Sverige får 0,1 procent från IMF som sedan klämmer Grekland på 3,5 procent. Förmodligen förlorar Sverige både miljarderna och räntan när det politiska luftslottet EMU havererar. Sveriges statsskuld är före utlåningen 1100 miljarder.
Undrar just vilken ränta de tyska bankerna tar.
Det hela är så befängt att man inte vill tro att det är sant. Fortsätter det här får den politiska eliten, förr eller senare, räkna med ett folkligt uppror mot alla svek och öppet visat förakt för folkviljan som kommit till uttryck i folkomröstningar. Både om kärnkraften och euron.
Rune Lanestrand

Quelle

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen