Mittwoch, 5. März 2014

Smålandsposten smutsar ner Göran Greider ang nazi-coup i Ukraina

Einar Schlereth
5 mars 2014

I Smålandsposten av idag (den tidningen hyllade redan på sin tid Hitlers frammarsch mot Sowjet)  skriver ledarskribenten Mathias Bred 'Moskva har kvar sina nyttiga idioter':
"Den nye ryska regimen står för skurkkapitalism, ultra-nationalism och synnerligen reaktionär opinionsbildning i fråga om religion, sexualitet, könsroller etcetera. ... Oppositionen, både i Ukraina och Ryssland, tycks framförallt vara driven av önskningar om sociala reformer  i stället för rustning, och om demokrai i stället för kleptokrati." 
Vidare drar han upp interventioner från Sovjettiden i Östtyskland Ungern, Tschechoslowakien och Polen (som alla i jämförelse med US-Interventioner var rena rama barnlek utan att jag för den delen godkänner dom) för att bevisa att Ryssland är sig lik och svenska vänsterintellektuelle med sin apologetik också. Han retade sig väl på Göran Greiders påståendet att "största hotet mot Europa är Nato". Samtidigt lade han inte fram ett enda bevis att Ryssland har avlossat några skott hittils.
Ännu ett exempel på en liten smutsfink som inte bryr sig om lite påläsning. William Blum som är amerikan, ingen vänsterintellektuell eller kommunist har skrivit standardverk om sitt lands interventioner efter andra världskriget och har kommit fram till 50 eller 60 (man tappar ju räkningen) därav några av de mest fruktansvärda krig i modern tid som i Korea, Vietnam, Irak, Afghanistan, Libyen med dussintals milljoner döda. Där USA använde vapen av massförstörelse som t ex atomara sprängsatser som förstör människor deras barn och miljö i hundratals år framåt.

fredliga demokrater

Och det här praktexemplaret av en 'presstitute' bryr sig inte heller om dokument ang 'Fuck' Nuland eller israeliska kampenheter under nazi-kommando på Maidan eller av NATO i baltiska stater utbildate tyska och amerikanska kampenheter. Allt det där behöver sådana killar som han inte bry sig om. De behöver bara kopiera vad de US/NATO/EU styrda medier tycker och skriver och vänta sen att bli skjutsat upp en pinne på karriårstegen.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen