Freitag, 21. Oktober 2011

Libyen: Gaddafis påstådda död är bluff

Instämmer helt och hallit med mavera och Stephen Lendman, den mycket renommerade amerikanska bloggaren. Naturligt är de alla - inte bara Clinton - krigsförbrytare: Obama, Sarkozy, Cameron, Merkel. Och alla de skitstövlar som fegt sitter i sina redaktionsfåtöljer jublande över det påstådda mordet av en stor man. Skam går på torra land.

Libyen: Gaddafis påstådda död är bluff

De officiella rapporter som kommer från västerländska massmedier är falska. Gaddafi lever. Om detta berättade Stephen Lendman (amerikansk radiopratare, författare och bloggare).
”Jag är mycket skeptisk till de så kallade officiella rapporter, åtminstone från Nato-länder som deltar i den libyska kampanjen bör misstros” sa han till RT.
Han tror inte heller de senaste nyheterna angående det att Mutassim Gaddafi är också liksom enligt uppgift har dödats just i Sirte.
”Rapporter från västerländsk massmedia är helt förfalskade. Sirte kontrolleras inte av NTC, inte heller Bani Walid och som i själva verket inte Tripoli heller” säger Stephen Lendman. Han beundrar regeringstrogna styrkor (Gaddafis sida) som efter sju månader av hårt motstånd visade världen mest avancerade militära färdigheter och som har förmågan att fortsätta kampen mot västerländska legosoldater och rebeller.
”Västerländska medier ljuger, de officiella rapporterna ljuger”, påstår han.
Lendman kommenterade det senaste uttalande, gjort av Hillary Clinton, om att Gaddafi ska fångas eller dödas. Han sa att för det offentliga uttalandet som den amerikanska utrikesministern gjorde, bör hon betraktas som en krigsförbrytare.


Dessa lögner är USA:s avledningsmanöver. När Gaddafis familj (en son och tre barnbarn) dödade den 30 april i år, har USA serverat världen en nyhet om ”dödandet” av Bin Ladin, som enligt flera källor har varit död redan i flera år.
Nu har USA och Nato släppt en till informationsbomb, för att dels avleda uppmärksamhet från verkligheten, del för att markera seger, två händerna och starta ett nytt krig någon annanstans.
Men det finns verkligen en man som blev verkligen dödad, vilket massmedia håller tyst om. Brutalt mördades i sitt hem (med 12 kulor) en stamledare Ali Ahval från stammen Warfalla. Han var också huvudsamordnare för stamledarna i staden Beni Walid. Han var en lugn och klok gammal man, som blev 80 år gammal. Han använde aldrig vapen. (Källa 1, Källa 2)
EU har högtidligt och officiellt förklarat slut på Muammar Gaddafis ”diktatur” i Libyen och början på en ny kolonisering av Afrika. Nu, enligt F.Reinfeldt, kan börja en ny världsordning.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen